Vernieuwde website

Jullie herkennen het vast, je leven veranderd en je bezigheden veranderen.
Je krijgt andere prioriteiten en je krijgt minder tijd voor je hobby’s en passies. Maar ergens van binnen blijf je ermee bezig en kun je niet wachten om verder te gaan.
Mijn fotografie heeft de laatste paar jaar op een laag pitje gestaan. Het begon met mijn verhuizing van Hoofddorp terug naar Amerongen.
Ik had al een dochtertje, maar besloot toen om nog een keer alleen voor het moederschap te gaan. Inmiddels ben ik mama van een dochter van zeven en een zoontje van zestien maanden. Prachtig! Alleen maar liefde!
Daarna heb ik het geluk gehad iemand tegen te komen die ontzettend lief is voor mij en de kindjes. Mijn kinderen en mijn partner inspireren mij om langzaam aan weer bezig te gaan met mijn hobby’s en passies. Waaronder mijn fotografie en het opnieuw opbouwen van mijn website.
Aangezien er veel verouderd was, heb ik bijna alles eraf gehaald en ik zal de komende tijd werken aan een mooie, vernieuwde website waarbij alles veel overzichtelijker is dan het was. Ook zal ik hier en daar een blogje schrijven. Het lijkt me leuk als jullie mee volgen!

Tot ziens bij Happiness Fotografie

Foto: Niko van der Klugt
Model: Stephanie C. Boers (ik)

Geef een reactie